Τα μπράβο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το κάλεσμα στον κόσμο ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του εκφράζει τα συγχαρητήρια του στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τον κόσμο και παράλληλα καλεί τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Η σχετική ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής εικόνας που δείχνει η ποδοσφαιρική μας ομάδα, το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται ξεκάθαρα, η σοβαρή δουλειά που έχει γίνει και το νοικοκύρεμα της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα.

Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θέλουμε να συγχαρούμε την διοίκηση της ομάδας, για τις αποφασιστικές ενέργειες, που έχει κάνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τον προπονητή μας, που μας έχει κερδίσει όλους, στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο.

Αλλά και τους παίκτες μας, για την ψυχή που βγάζουν στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, σε οποιαδήποτε έδρα και απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Για τον υπέροχο κόσμο μας, ότι και να πούμε είναι λίγο.

Η δυναμική που έδωσε στην ομάδα μας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ήταν κάτι που μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές και ανέδειξε το μεγαλείο της ομάδας μας.

Το πιο σημαντικό είναι, αυτό το κλίμα ενότητας, που επικρατεί αυτήν την εποχή, σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ μας, να το διατηρήσουμε και να το προφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Ενωμένοι και όλοι μαζί, θα πετύχουμε πολλά!

*Το Σάββατο με τα Γιάννινα, είναι χρέος μας, να γεμίσουμε το γήπεδο! Το αξίζουν αυτά τα παιδιά, που κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook