Ο Νουά Ντίκο στο Gentikoule: “Ήρθε η ώρα να βάλω γκολ και στο σπίτι μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νουά Ντίκο μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule για την πλήρη επαναφορά του ΟΦΗ, αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο Φάληρο και έδωσε ραντεβού για το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Μαλινέζος φορ πλέον είναι ένας διαφορετικός παίκτης από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά. Πλήρως απελευθερωμένος και πανέτοιμος έπειτα από ένα δύσκολο τετράμηνο όπου δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε ο ίδιος, έχει προλάβει μέσα σε έναν μήνα να γίνει πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα με τρία γκολ. Ο Νουά Ντίκο έχει σκοράρει μόνο εκτός έδρας και όπως γίνεται κατανοητό, μιλώντας στο Gentikoule δεν έκρυψε την απόλυτη επιθυμία που νιώθει για να γευτεί και το ίδιο συναίσθημα μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ και στο “Γεντί Κουλέ”.

“Είναι ώρα να σκοράρω στο σπίτι μας, να κερδίζουμε στο γήπεδο μας και ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί από το επόμενο παιχνίδι” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε σε ότι έχει να κάνει με την δική του απόδοση: “Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα που δείχνει ότι έχει να δώσει περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όμως δείξαμε πολύ καλό πνεύμα και ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Ο έμπειρος επιθετικός που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες υπογράμμισε αρχικά πως δεν μπορώ να πω ότι είμαστε χαρούμενοι αλλά ότι παρουσιάσαμε ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά δεν πήγαν όλα καλά. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και άλλα οπότε ναι παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο αλλά μπορούμε να πάμε καλύτερα”.

Όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Νουά Ντίκο αποθέωσε την παρουσία του κόσμου λέγοντας: Είναι πολύ ωραίο που οι φίλαθλοι ήρθαν και μας υποστήριξαν και είναι χαρούμενοι με την εικόνα της ομάδας, του προπονητή και της διοίκησης και θέλουμε να τους κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενους. Γνωρίζουμε ότι ήρθαν από το Ηράκλειο και ότι έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι, είχαμε κίνητρο και φιλοδοξία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Εκτιμούμε πάρα πολύ ότι συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν, ειδικά στο σπίτι μας όπου δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μας βοηθούν πολύ για να πάρουμε τις νίκες”.

Για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες ο Νουά Ντίκο έβαλε ψηλά τον πήχη για το τι θέλουν να παρουσιάσουν στο γήπεδο εκείνος και οι συμπαίκτες του δηλώνοντας πως “δεν γνωρίζουμε που μπορούμε να φτάσουμε, πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα ακολουθεί αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρέπει να το κερδίσουμε. Μόλις τελειώσουμε”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook