Ο Βέρα άφησε τους πάγκους και έγινε υδραυλικός!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Las Ultimas Noticias, που φιλοξενεί δηλώσεις του Χάιμε Βέρα πλέον ασχολείται με την επισκευή βλαβών και διαρροών νερού.

Με τον Χάιμε Βέρα να βρίσκεται εκτός πάγκων εδώ και αρκετό καιρό, ο Χιλιανός τεχνικός αποφάσισε να κάνει στροφή στην ζωή του – μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θέλοντας να μην βρίσκεται μόνιμα στο σπίτι. Ο Χάιμε Βέρα μετακομίζοντας πλέον μαζί με την οικογένεια του αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια οικογενειακή επιχείρηση με τον ίδιο να κάνει πλέον τον υδραυλικό – μηχανικό όπου ασχολείται με την διαρροή νερών.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο χαρακτηριστικά “η διπλή ζωή του Χάιμε Βέρα” και φιλοξενούνται δηλώσεις του Χιλιανού που λέει: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μπω μέσα στο έδαφος για να εντοπίσω την διαρορή και δεν με νοιάζει να ασχοληθώ και με την επισκευή βλαβών. Αυτή είναι η ιδέα μιας οικογενειακής επιχείρησης όπου όλοι κάνουμε τα πάντα”.

Και σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα για να συνεργαστεί, τι απαντά ο ίδιος: “Το έχω συζητήσει ήδη με την οικογένεια μου πως εάν μου δοθεί η ευκαιρία να εργαστώ είτε στην Χιλή, είτε σε κάποια άλλη χώρα της Ν. Αμερικής εκείνοι θα μείνουν εδώ ως επικεφαλής της επιχείρησης γιατί δεν θέλουμε να την κλείσουμε”.

Όσο για το πως του ήρθε η ιδέα ν’ ασχοληθεί με το αντικείμενο τόνισε ότι “όταν έφυγα από τη Ντεπορτίβο Ικίκε και ήρθα στο Puerto Montt, ξεκινήσαμε με την Λουίζα (η σύζυγος του) να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι να με καλέσει κάποια ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook