Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μανδάς

Πραγματοποίησε εμφάνιση καριέρας, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κάνει την απόκρουση της χρονιάς στο τετ α τετ του Μπιέλ. Ήταν απλά συγκλονιστικός.

Λάρσον

Με πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε τα παράπονα του Νταμπράουσκας. Επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου.

Τοράρινσον

Συνεχώς βελτιωμένος και ανεβασμένος ο Ισλανδός, χρεώνεται ακόμα μια ασίστ στο γκολ του Ντίκο. Αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Ρόντινεϊ.

Πασαλίδης

Για ακόμα ένα παιχνίδι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων. Αλάνθαστος, παθιασμένος και απόλυτα ψύχραιμος όποτε χρειάστηκε να βγάλει την μπάλα από την περιοχή του ΟΦΗ.

Βούρος

Εξαιρετική εμφάνιση από τον αρχηγό του ΟΦΗ, πάντα πρώτος στην μπάλα, έκανε τρομερή υπερπροσπάθεια, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαμαντής

Ακόμα ένα παιχνίδι που η απόδοση του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, απέφυγε τα λάθη, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του από το 20 και μετά.

Ντιουσέ

Τρομερό πρώτο ημίχρονο, τρέχει παντού, λειτουργούσε σαν αντί – Μεγιάδο παίρνοντας πρώτος την μπάλα από τα στόπερ του ΟΦΗ. Στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις, έκανε λάθη και δεν μπόρεσε να επιβληθεί των χαφ του Ολυμπιακού.

Περέα

Πολύ καλή παρουσία από τον Ισπανό, κράτησε μπάλα, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να ανακόψει την κυκλοφορία της μπάλας.

Τοράλ

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει δημιουργικά, δεν βοήθησε και ο τρόπος παιχνιδιού του ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο που ο ΟΦΗ πήρε πρωτοβουλίες βοήθησε στο άπλωμα του παιχνιδιού αλλά δεν είχε συνέχεια η εμφάνιση του.

Ντίκο

Βάζει καταπληκτικό γκολ με πανέμορφο τελείωμα. Πρέσαρε δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερα πράγματα επιθετικά.

Τζου

Παρότι ο Νταμπράουσκας τον ξεκίνησε βασικό προκειμένου να να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του ο Πορτογάλος αποτέλεσε την παραφωνία του ΟΦΗ. Κάνει χαζό φάουλ στην φάση της ισοφάρισης του 1-1, δίκαια αντικαταστάθηκε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μοσκέρα

Έδωσε ενέργεια στο διάστημα που έπαιξε, ανέβασε μεσοεπιθετικά τον ΟΦΗ με την ενέργεια του.

Τσιλιανίδης

Έδωσε πνοή μεσοεπιθετικά περνώντας στο παιχνίδι.

Γκρόνινγκ

Ο Δανός δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, μοιραίος παίκτης στο χαμένο τετ α τετ με τον Πασχαλάκη.

Μπάκιτς

Έφερε φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, έβγαλε σωστά την ομάδα στην επίθεση, κάνει πολύ καλό πλασέ στο 89′ αλλά ο Πασχαλάκης του είπε όχι στερώντας του σίγουρο γκολ.

Μπαλογιάννης

Πήγε αρχικά στο κέντρο, μετά αριστερό μπακ. Δημιουργικά δεν βοήθησε. Έδωσε καταπληκτική ασίστ στον Μπάκιτς στην φάση του 89’.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook