Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Sdna.gr: “Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή με ματσάρα και καθάρισε τον ΟΦΗ 2-1 αντί 4-1. Σκόρερ οι Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, σωτήρας στο τέλος ο Πασχαλάκης”.

To10.gr: “Ανατροπή και τρίποντο για τον Ολυμπιακό! Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 19’ με τον Ντίκο, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Μπακαμπού (39’) και Ελ Αραμπί (76’) και να πάρουν το τρίποντο της νίκης, για την 20η αγωνιστική της Super League”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο “Καραϊσκάκης” όμως ο Ολυμπιακός έκανε κατόπιν σωρεία ευκαιριών και με τα γκολ των Μπακαμπού και Αραμπί αλλά και δύο σωτήριες επεμβάσεις από τον Πασχαλακη έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή, για να επιστρέψει στις νίκες”.

Gazzeta.gr: “Ποιος άλλος; Ο Ελ Αραμπί! Μπήκε στο 75′, σκόραρε στο 76′ (!!!) και ξεκλείδωσε το τρίποντο για τον Ολυμπιακό (2-1 τον ΟΦΗ) που… έχανε τα άχαστα καθώς έπεσε πάνω στο τείχος του Μανδά! Στο -3 από την κορυφή οι Πειραιώτες! Δοκάρι ο Χουάνγκ, μεγάλη επέμβαση Πασχαλάκη στο 90′”.

Sport-fm.gr: “Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τα… άχαστα κόντρα στους Κρητικούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μανδά να κατεβάζει ρολά, αλλά επέστρεψαν στις νίκες, με τον Ελ Αραμπί να δίνει τη λύση στο 76’, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook