Με τον κόσμο στο πλευρό του και με πίστη στο Καραϊσκάκη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (16:00 Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) έχοντας τον κόσμο του στο πλευρό του και θέλει να επιστρέψει στο Ηράκλειο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στο Καραϊσκάκη με καλή ψυχολογία και με… όπλο τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα θέλει να διεκδικήσει αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο του, που θα βρεθεί στις εξέδρες των φιλοξενούμενων του γηπέδου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα γίνει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Νέιρα, όμως για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, ενώ επέστρεψε και ο Τσιλιανίδης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπιφουμά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook