Λιθουανοί: “Ο Νταμπράουσκας γίνεται τραγούδι για τους οπαδούς του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκτενές αφιέρωμα της ιστοσελίδας από την Λιθουανία delfi.lt για την αποθέωση του φιλάθλου του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Συνεχείς είναι οι αναφορές του αθλητικού τύπου της Λιθουανίας για τον Βάλντας Νταμπράουσκας και την παρουσία του στον ΟΦΗ. Άλλωστε ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα του, θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής των τελευταίων χρόνων και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του στον ΟΦΗ και σημερινό δημοσιεύμα της ιστοσελίδας delfi.lt αναφέρεται στο γεγονός ότι η Θύρα 4 φώναξε ρυθμικά το όνομα του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Μετά τη νίκη στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ευχαρίστησαν τον προπονητή από την Λιθουανία φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του. Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας κέρδισαν με 1-0 και διεύρυναν το αήττηο σερί σε πέντε αγώνες ανεβαίνοντας στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται στον ΟΦΗ από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου και του βοηθού του Μάριους Σκιντέρις. Ο σύλλογος έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο με τις αντιδράσεις των φιλάθλων και τις οδηγίες που έδωσαν κατά την διάρκεια του αγώνα” αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook