Ο “Ντάμπρα” και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Αν δεν ένιωθα ότι ταιριάζαμε δεν θα ήμουν καν εδώ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χθες συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από όταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλαβε τα ηνία του ΟΦΗ και το απόγευμα της Τετάρτης έδειξε στο “Βαρδινογιάννειο” πως όχι μόνο έχει δεθεί με το club αλλά αποκάλυψε και την κοινή νοοτροπία που πορεύεται ο ίδιος με εκείνο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο του, το δείχνει και ο κόσμος με τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του επευφημώντας τον και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ίδιος μιλώντας με τους δημοσιογράφους του ΟΦΗ έδειξε για ακόμα μια φορά την ταπεινότητα που τον διακρίνει κάνοντας ειδική μνεία και ξεχωριστή αναφορά σε καθένα από τους συνεργάτες του στο staff της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι κάτι πολύ ωραίο σίγουρα όμως θέλω να σας πω κάτι. Μπορεί να είμαι εγώ ο προπονητής του ΟΦΗ και να φαίνομαι όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για τον σύλλογο. Είναι ο γυμναστής, είναι οι φυσικοθεραπευτές, οι βοηθοί μου ακόμα και οι άνθρωποι που δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα γύρω από το club αλλά τα δικά τους ονόματα δεν ακούστηκαν. Θέλω να πω πως για να βγει στο γήπεδο αυτό το αποτέλεσμα, δεν εργάζομαι μόνο εγώ αλλά όλοι όσοι έχουν σχέση με την ομάδα, ο καθένας δίνει από την δική του πλευρά ότι καλύτερο μπορεί και για αυτόν τον λόγο είμαστε όλοι ένα δυνατό γκρουπ”.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και μια συνάντηση με έναν φίλο του ΟΦΗ στην Αγία Πελαγία στο πρώτο χρονικό διάστημα δείχνοντας την ευθύνη που νιώθει όντας προπονητής της ομάδας: “Εάν δεν το ένιωθα αυτό, δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι εδώ γιατί πραγματικά το νιώθω και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα όσα έχω βρει στην ομάδα και την πόλη. Ακόμα και η συμπεριφορά του κόσμου μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι κάτι που μας γεμίζει υπευθυνότητα γιατί μας δείχνει την πίστη που υπάρχει προς εμάς. Θα σας πω μια ιστορία, όταν η ομάδα ήταν τελευταία στην βαθμολογία, είχα πάει βόλτα στην Αγία Πελαγία, με σταματάει ένας φίλος του ΟΦΗ και με ρωτάει “κόουτς όλα θα πάνε καλά”, του απαντώ “φυσικά” και μου λέει “σε εμπιστεύομαι αφού το λες”. Η πίστη και η εμπιστοσύνη σε γεμίζει υπευθυνότητα και εμείς πρέπει να είμαστε εκείνοι που θα μεγαλώνουμε συνεχώς την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook