Ο Νταμπράουσκας, το κόψιμο των δανεικών και ο Λουίζ Φελίπε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η άψογη συνεργασία του Βάλντας Νταμπράουσκας με την διοίκηση του ΟΦΗ και η απόφαση του Λιθουανού για τον Βραζιλιάνο μόνο ως ελεύθερο και όχι δανεικό.

Το όνομα του Λουίζ Φελίπε ήρθε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της A Bola και οι δηλώσεις του Ζοάο Αραγκάο στο Gentikoule που επιβεβαίωσαν τους Πορτογάλους και πλέον ο Βραζιλιάνος αποτελεί τον κύριο στόχο του ΟΦΗ για την τελευταία μεταγραφή.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Λουίζ Φελίπε και στο τραπέζι έχει πέσει ως μοναδική επιλογή να αποκτηθεί ως ελεύθερος και τους Πορτογάλους να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης σε μελλοντική πώληση του Βραζιλιάνου.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ενημερωθεί για τον χαρακτήρα αλλά και την ποδοσφαιρική αξία του Λουίζ Φελίπε και όπως έχει καταγράψει το Gentikoule εδώ και αρκετό καιρό ο Λιθουανός θέλει μόνο παίκτες που θα δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια και όχι προσωρινές λύσεις. Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα θέμα δανεισμού του Λουίζ Φελίπε από την Σπόρτινγκ στον ΟΦΗ αλλά η σύζητηση γίνεται σε υψηλά κλιμάκια με τον Μηνά Λυσάνδρου να μιλάει με την διοίκηση των Πορτογάλων.

Ο Βραζιλιάνος φορ των 8 γκολ σε 13 παιχνίδια κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου είναι ο εκλεκτός της επίθεσης του ΟΦΗ δίχως ωστόσο να αποκλείεται, εάν δεν προχωρήσει τελικά η περίπτωση του, να πάει ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε plan b.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook