H εβδομάδα του Λουίζ Φελίπε και της επικείμενης μεταγραφής του επιθετικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δείχνει να είναι ο πρώτος στόχος και αναμένονται εξελίξεις άμεσα δίχως να αποκλείεται και η… έκπληξη.

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από την Παρασκευή, μετά και την αποκάλυψη της Α Βοla, δείχνουν πως ο ΟΦΗ έχει στραφεί προς την κατεύθυνση του Λουίζ Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός όπου το ενδιαφέρον της ομάδας για εκείνον επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Ζοάο Αραγκάο με δηλώσεις του στο Gentikoule φαίνεται να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας του Βάλντας Νταμπράουσκας και έπονται εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Λουίζ Φελίπε είναι ο κύριος στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ που δείχνουν πως στην θέση του επιθετικού έχουν βάλει ψηλά τον πήχη λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας το γεγονός πως επιχείρησε ν’ αγοράσει από την Γιαγκελόνια και τον Μαρκ Γκουάλ. Άλλωστε ο Λουίζ Φελίπε είναι ένας παίκτης που διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα και παράλληλα πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στις τάξεις του κόσμου, όσο και εντός των αποδυτηρίων.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που δεν βγει άμεσα αποτέλεσμα στην υπόθεση του Λουίζ Φελίπε, δεδομένα υπάρχουν έτοιμες εναλλακτικές επιλογές που γνωρίζει ο Βάλντας Νταμπράουσκας και είναι έτοιμες να προχωρήσουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook