Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: “Το 2023 τού πάει! Ο ΟΦΗ συνεχίζει από εκεί που άφησε το προηγούμενο έτος, δε χάνει με τίποτα και χάρη στο γκολ του Λουίς Περέα κέρδισε τον Αστέρα (1-0) και παραμένει για πέμπτο σερί ματς αήττητος”.

To10.gr: “Την ανοδική του πορεία στη Super League συνεχίζει ο ΟΦΗ που επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το «χρυσό» γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε στο 88′ με ωραία κεφαλιά ο Περέα, με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να φτάνει πλέον τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς ήττα και να ξεπερνά τους Αρκάδες στη βαθμολογία”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή περίοδο και μετά την ισοπαλία στην Τούμπα πήρε το τρίποντο απέναντι στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 των Αρκάδων με τον Περέα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό με το κεφάλι”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μία υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική της Superleague και απέκτησε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+8). Ο Λουίς Περέα που ήρθε από τον πάγκο, ήταν ο άνθρωπος που… λύτρωσε τους γηπεδούχους”.

Sport-fm.gr: “Χτίζει σερί και ανεβαίνει ο ΟΦΗ! Με τον Περέα να σκοράρει στο 89’ με κεφαλιά και να λυτρώνει την ομάδα του (σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για επιθετικό φάουλ στον Μπαράλες), οι Κρητικοί λύγισαν με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης για να τον προσπεράσουν στη βαθμολογία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook