Συγκλονιστικός Τζουγκάνοβιτς στον Athletic Radio 104,2: “Zήτω ο ΟΦΗ, ζήτω η Κρήτη!”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αξεπέραστος και μοναδικός Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς σε μια μοναδική συνέντευξη στον Αthletic Radio 104,2 επανέλαβε για ακόμα μια φορά την αιώνια πίστη του στον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Δεν το έχει κρύψει και με την πρώτη ευκαιρία το επαναλαμβάνει συνεχώς. Η αγάπη που νιώθει ο Μαυροβούνιος παιχταράς για τον ΟΦΗ είναι παντοτινή και συγκίνησε τους πάντες μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. Λίγο πριν κλείσει την συνέντευξη, πήρε την πρωτοβουλία και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Σας λατρεύω, ζήτω ο ΟΦΗ, ζήτω η Κρήτη και μακάρι να ξαναβγούμε Ευρώπη».

Ο ίδιος εξηγώντας την αγάπη του κόσμου του ΟΦΗ προς το πρόσωπό του είπε: «Αυτό είναι κάτι το τρομερό, έχουν περάσει τόσα χρόνια αλλά κάθε φορά που έρχομαι κάτω τρέμουν τα πόδια μου. Δεν είναι μία φυσιολογική κατάσταση, αισθάνομαι σαν παίκτης ότι πρέπει να βγω να παίξω, πρέπει να πάω στο ξενοδοχείο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήμουν προπονητής στον Καραϊσκάκη και όταν κατεβήκαμε στην Κρήτη για να παίξουμε με την Επισκοπή, μέναμε σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο. Αισθανόμουν απίστευτα. Σαν να είμαι σπίτι, πετούσα από τη χαρά μου! Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, είναι αμοιβαία τα αισθήματα με τον κόσμο του ΟΦΗ. Έχω και δύο κουμπάρους, έναν στην Κρήτη και έναν στην Αθήνα και μου λένε ότι στάζω μέλι για την Ελλάδα και έτσι αισθάνομαι».

Παράλληλα ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς εξήγησε και την σχέση που συνδέει τον ίδιο με τον Μάρκο Μπάκιτς: «Είμαι ο κουμπάρος του. Όταν κάποιος στο Μαυροβούνιο παντρεύει ή αρραβωνιάζεται ή βαπτίζει κάποιο παιδί, είναι οικογενειακός κουμπάρος. Ο αδερφός μου έχει παντρέψει τον πατέρα του Μάρκο Μπάκιτς. Είμαστε κουμπάροι οικογενειακοί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, ο αδερφός μου πάντρεψε τους γονείς του, το παιδί μεγάλωσε μας στο γήπεδο από μικρός και είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook