Μεγάλη συνέντευξη του Τοράλ στον Athletic Radio 104,2: “Στο Ηράκλειο είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τζον Τοράλ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” σε μια συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στο τι άλλαξε με την έλευση του Βάλντας Νταμπράουσκας, την εικόνα του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια και παράλληλα για το μέλλον του είπε αφοπλιστικά ότι “στον ΟΦΗ είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος”.

Ο Ισπανός μέσος στην δεύτερη του χρονιά στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ παραμένει ένα πραγματικό κεφάλαιο για την ομάδα και τον κόσμο και μιλώντας στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίηση του για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Κρήτη. Παράλληλα μίλησε για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αλλά και το τι διαφορετικό έφερε στην ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζον Τοράλ στον Athletic Radio 104,2

Για την εικόνα του ΟΦΗ μετά τον Δεκέμβρη: “Πιστεύω πως η χειμερινή διακοπή ήρθε σε καλό σημείο σε εμάς, μας έδωσε τον χρόνο για να δουλέψουμε και να προσαρμοστούμε στις ιδέες του νέου προπονητή. Δουλέψαμε πολύ καλά, στην τακτική και την φυσική κατάσταση και αυτό φαίνεται μέσα στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος”

Για το πλάνο του Βάλντας Νταμπράουσκας και πως αποδίδει στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ: “Ο νέος προπονητής ήρθε με πίστη σε αυτό που κάνει και όλοι οι παίκτες δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση. Βλέπω ότι προοδεύουμε και πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι ώστε να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται”.

Για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: “Προφανώς η εκκίνηση της χρονιάς ηταν κακή, τα αποτελέσματα δεν ήταν έρχονταν και ήταν μια σκληρή περίοδος. Όλοι είχαν προσδοκίες από το φετινό πρωτάθλημα, με 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά έπρεπε να αντιδράσουμε ως ομάδα και να ξεκινήσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, κάτι που γίνεται τώρα αλλά ναι στην αρχή ήταν μια σκληρή περίοδος για όλους μας”.

Για το που μπορεί να πάει φέτος ο ΟΦΗ: “Πιστεύω ότι έτσι όπως έχει πάει η χρονιά, πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στον Αστέρα. Αυτό είναι το σκεπτικό που έχουμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια και βλέπουμε πως αποδίδει. Ελπίζω να κερδίσουμε το Σάββατο μέσα στην έδρα μας και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”.

Για την αλλαγή προπονητή και πως επίδρασε στην ομάδα η έλευση του Βάλντας Νταμπράουσκας: “Πιστεύω πως είχαμε πολύ καλή αντίδραση, μας βοήθησε η διακοπή μέσα από τις προπονήσεις. Όταν αλλάζεις προπονητή μέσα στην χρονιά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος λόγω του ότι πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Με την διακοπή κατάφερε να μας περάσει τις ιδέες του προς όλους μας και πιστεύω πως ο σωστός δρόμος και η βελτίωση προέρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος στον ΟΦΗ: “Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Είμαι πολύ ευτυχισμένος από όταν ήρθα στο Ηράκλειο, πάντα θα είμαι ευγνώμων στο Νίκο Νιόπλια για τον τρόπο που με υποδέχτηκε, τον κόσμο, το club και το ίδιο ισχύει και για τον Βάλντας Νταμπράουσκας που με έχει βοηθήσει αρκετά. Το πιο σημαντικό είναι ότι η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη στο Ηράκλειο, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην ζωή”.

Για το πως νιώθει που έχει απαιτήσεις ο κόσμος από τον ίδιο: “Ίσως στο ξεκίνημα της χρονιάς έβαλα μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό μου και ήταν δύσκολο για μένα να αποδώσω. Τώρα νιώθω πιο ελεύθερος, λιγότερο αγχωμένος και είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου. Οι ευθύνες είναι πάντα καλές γιατί σε βοηθούν να ωριμάζεις ως ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που νιώθω ευθύνες από τον κόσμο προς εμένα”.

Για το αν θα πάρει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ: “Εύχομαι να κερδίσει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ, βρέθηκα πολλά χρόνια εκεί και θα ήταν πολύ ευχάριστο και για το ίδιο το πρωτάθλημα ώστε να σπάσει την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι. Έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο γύρο και για μένα είναι πρώτο φαβορί, είναι πολύ σημαντική η διαχείριση που κάνουν όντας 8 βαθμούς μπροστά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα και θα είναι μια καταπληκτική Premier League”.

Για το αν σκέφτεται να μείνει μόνιμα στο Ηράκλειο και την Κρήτη: Ίσως, δεν ξέρω και θα δούμε όταν αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η καριέρα μου, είναι μια πιθανότητα γιατί η οικογένεια μου είναι πολύ ευτυχισμένη στην Κρήτη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook