Κύπελλο Ελλάδος: Σήμερα “σερβίρεται” το πρώτο… πιάτο για τα προημιτελικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το πρώτο… πιάτο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος είναι προγραμματισμένο για σήμερα, με την αρχή να γίνεται στις Σέρρες.

Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου φιλοξενεί τη Λαμία (14:00), θέλοντας να γράψει ιστορία. Τρομερή η μέχρι τώρα πορεία του Απόλλωνα, που προέρχεται από την τρίτη κατηγορία της χώρας.

Η σκυτάλη περνάει στην ΑΕΚ, που υποδέχεται στην Opap Arena τον Πανσερραϊκό (17:30).

Ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θέλει να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Άρη (19:00), λίγες μέρες μετά τη μάχη των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 την Κυριακή, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι (τέσσερις συνεχόμενες νίκες).

Η αυλαία πέφτει στην Τούμπα με το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (20:30).

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κυνηγήσουν το Κύπελλο, ενώ και το τριφύλλι δεν πρόκειται να κάνει… πίσω ούτε και σε αυτή τη διοργάνωση. Για την αποψινή μάχη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει κανονικά τις υπηρεσίες του Τάισον.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

14:00

Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία (Cosmote Sport 1)

 

17:30

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός (Cosmote Sport 3)

 

19:00

Ολυμπιακός – Άρης (Cosmote Sport 2)

 

20:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 1)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook