Ο Μιγκέλ Κορέια στο Gentikoule για τον Μπάκιτς: “Καθαρό 8αρι, τρομερό σουτ και δυνατός σωματικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο δημοσιογράφος της A Bola Μιγκέλ Κορέια μίλησε στο Gentikoule για τον Μαυροβούνιο κεντρικό χαφ που αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με την Μπράγκα και την Μπελενένσες.

Το όνομα του Μάρκο Μπάκιτς μπήκε στην καθημερινότητα των φιλάθλων του ΟΦΗ το πρωί της Τρίτης όταν και έγινε γνωστή η μεταγραφή του. Ο 30χρονος χαφ (1//11/1993) πήγε στην Πορτογαλία το 2019 όπου και αγωνίστηκε στην Μπράγκα και την Μπελενένσες.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ της Α Bola μίλησε στο Gentikoule καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Μαυροβούνιο κεντρικό μέσο από την θητεία του στις δύο ομάδες της πατρίδας του και μιλώντας στο Gentikoule σκιαγραφεί το προφίλ του Μάρκο Μπάκιτς.

Όπως λέει αρχικά ο Μιγκέλ Κορέια, “ο Μάρκο Μπάκιτς είναι καθαρό 8αρι. Στην Μπράγκα αγωνιζόταν περισσότερο στην θέση “8” παρά στην θέση “6” αν και μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στις δύο θέσεις”.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του διεθνούς Μαυροβούνιου χαφ ο Μιγκέλ Κορέια τονίζει ότι “πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίστηκε με μεγαλύτερη επιτυχία στην Μπελενένσες από ότι στην Μπράγκα όμως υπολογιζόταν αρκετά και στις δύο ομάδες. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την θητεία του στην Ιταλία, είναι πολύ έξυπνος μέσα στο γήπεδο, γνωρίζει καλά την θέση του και πως θα απελευθερώσει το παιχνίδι της ομάδας του αλλά και πως θα βοηθήσει ανασταλτικά. Για μένα το σημαντικότερο προσόν του είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα, δεν παίζει για τον εαυτό του αλλά για το σύνολο. Αυτό βέβαια που του αρέσει να κάνει και είχε πετύχει μερικά εντυπωσιακά γκολ είναι να επιχειρεί σουτ από μακρινή απόσταση. Επίσης ξεχωρίζει για την δύναμη του καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυνατό μέσο που βάζει δυνατά το σώμα του και δεν φοβάται να πάει στις επαφές. Του αρέσει να παίζει σε ανοικτό γήπεδο και να πατάει την αντίπαλη περιοχή και πραγματικά θα τον δείτε να τρέχει σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook