Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκερέρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Ισπανό ωστόσο δεν αποκλείεται, τελικά, ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Η μεταγραφή του Μιγκέλ Γκερέρο τον περασμένο Σεπτέμβρη, είναι αλήθεια πως δημιούργησε προσδοκίες ωστόσο έξι μήνες μετά ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει δώσει αυτά που θα περίμεναν στον ΟΦΗ. Ο έμπειρος φορ με εξαίρεση τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τον Ιωνικό, δεν έχει σκοράρει ακόμα σε επίσημο παιχνίδι και η πρόθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας να δώσει φανέλα βασικού στο Νουά Ντίκο παρότι ο Γκερέρο είναι έτοιμος, δείχνει και τις σκέψεις του Λιθουανού τεχνικού.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ισπανού επιθετικού παρά της παραμονής του στην ομάδα. Εδώ αξίζει ν’ αναφέρουμε βέβαια πως η πιθανή αποχώρηση του Γκερέρο δεν σχετίζεται καθόλου με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ που έτσι και αλλιώς έχει μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση φορ – που δεν θα θεωρηθεί αντικαταστάτης του Ισπανού αλλά παίκτης που θα μπει και θα βοηθήσει άμεσα επιθετικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook