Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπαίνοντας στο δεύτερο 15νθημερο του Ιανουαρίου και με τον ΟΦΗ να έχει απλώσει δίχτυα παντού φαίνεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε αρκετά νέα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην συνάντηση με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε τα μεταγραφικά του ΄”θέλω” δείχνοντας ουσιαστικά τι είναι εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας. Ο ίδιος τόνισε τότε πως την επόμενη εβδομάδα, αυτή που ξεκίνησε σήμερα δηλαδή, θα έχουμε νέα και φαίνεται πως στον ΟΦΗ έχουν εντείνει την πίεση τους προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις μέχρι και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ήδη ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με όσα “έδειξε” ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις τοποθετήσεις του, το club κινείται για επιθετικό – η προφανής απόφαση – ένας κεντρικός χαφ και ένας εξτρέμ ακόμα πιθανότατα.

Ήδη η υπόθεση του Μαρκ Γκουάλ παραμένει ανοικτή, με τις δυσκολίες που υπάρχουν πάντα, για την θέση του επιθετικού με τον ΟΦΗ να έχει και άλλες εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που στραβώσει εκείνη του 27χρονου Ισπανού επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook