Video | Πασαλίδης: “Έχουμε δουλέψει το σύστημα με τριάδα – Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, μίλησε στους ρεπόρτερ του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στάθηκε στην απόλυτη προσαρμογή όλων των ποδοσφαιριστών στην διάταξη με τρεις στόπερ.

Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στην μάχη της Τούμπας και για το αν τους άφησε ευχαριστημένους το τελικό αποτέλεσμα, ο έμπεις στόπερ απάντησε: «Εντάξει ευχαριστημένους δεν μπορώ να πω ότι δεν μας αφήνει, αλλά είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά και να χάσει, γιατί και οι δύο ομάδες πιστεύω είχαν κλασσικές ευκαιρίες. Είχαμε την καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος, όμως παίρνουμε τον έναν βαθμό και κοιτάζουμε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

Όσον αφορά τον εαυτό του τόνισε ότι: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ κάθε φορά που αγωνίζομαι. Αυτή τη στιγμή τυχαίνει να παίζουμε με τρεις στην άμυνα και πιστεύω ότι είναι και για εμένα προσωπικά καλύτερα αλλά και για την ομάδα και νομίζω φαίνεται στα αποτελέσματα τα τελευταία που έχουμε πάρει. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε ματς».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα και δεν δέχεται ούτε φάσεις: «Δεν νομίζω ότι είναι ένα αμυντικό σύστημα που παίζουμε. Αν το σκεφτεί κανείς είναι ένα σύστημα που έχει τρεις αμυντικούς και όχι τέσσερις. Είναι ένα σύστημα που το έχουμε δουλέψει και φαίνεται αυτό γιατί μας πηγαίνει καλά στα τελευταία ματς. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και αυτό πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook