Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Sdna.gr: “Καθυστερήσεις, σκληρό παιχνίδι, μόλις 5’ καθυστερήσεις κι ένας Μανδάς ανίκητος κράτησαν στο μηδέν τον ΠΑΟΚ (0-0) που γλίτωσε και το έμφραγμα στο 92’ σε δοκάρι του ΟΦΗ. Χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο ο Δικέφαλος”.

To10.gr: “Απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Ο ΟΦΗ στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στον Δικέφαλο και πήρε ισοπαλία με 0-0, κάνοντας ζημιά στον Δικέφαλο για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν μετά το 1-1 στο «Γεντί Κουλέ» για τον πρώτο γύρο. Φλύαρη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες εκατέρωθεν στο φινάλε”

Sport24.gr: “Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε στην Τούμπα, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ. Ο Δικέφαλος είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, με τους Κρητικούς να μένουν όρθιοι και να έχουν μάλιστα δοκάρι στις καθυστερήσεις”.

Gazzeta.gr: “Ο ΠΑΟΚ έπαιζε… μονότερμα τον ΟΦΗ όμως η αδυναμία να μετατρέψει τις φάσεις σε γκολ και ο καταπληκτικός Μανδάς ήταν οι αιτίες για το 0-0 κι έτσι οι Θεσσαλονικείς έχασαν την ευκαιρία να «πιάσουν» την ΑΕΚ στην 2η θέση και να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή. Δοκάρι οι Κρητικοί στο 92′”.

Sport-fm.gr: “Ματς-ροντέο χωρίς γκολ! Ο ΠΑΟΚ έφτιαχνε ευκαιρίες, ο Μανδάς σταματούσε τις προσπάθειες των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου και ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με το 0-0 από την Τούμπα για την 18η αγωνιστική της Super League. Πολύ κοντά στο να «κλέψουν» το ματς βρέθηκαν οι Κρητικοί που είχαν δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Περέα!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook