Νταμπράουσκας: «Αναλύσαμε τον ΠΑΟΚ καλά – Μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε κάποια πράγματα καλύτερα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη τύπου:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ, με μία πολύ καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικό το πως σταθήκαμε στα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, κι εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε την κατοχή, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ειδικότερα μετά την αλλαγή του Διαμαντή πιεστήκαμε περισσότερο. Μπορούσαμε να έχουμε αξιοποιήσει κάποια πράγματα καλύτερα, είχαμε μία καλή φάση στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ, οι παίκτες έκαναν τα πάντα και ο Μανδάς έκανε πολύ καλή δουλειά. Αυτό που θέλω στο μέλλον είναι να έχουμε περισσότερο τον έλεγχο και την κατοχή του παιχνιδιού, δεν με νοιάζει που παίζουμε εκτός έδρας».

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν βελτιωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το σχηματισμό, οι παίκτες και ο προπονητής έχουν σημασία. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Βόλο και σήμερα. Κοιτάζουμε να βελτιωθούμε επιθετικά».

Για την μεγάλη κατοχή του ΠΑΟΚ και το ότι δεν κατάφεραν να απειλήσουν οι γηπεδούχοι: «Εάν ο ΠΑΟΚ παίζει με απόλυτη επιτυχία το κάθε παιχνίδι, δεν θα ήταν ενδιαφέρον να τον βλέπαμε. Αναλύσαμε τον ΠΑΟΚ πολύ καλά και ξέραμε πως παίζει. Στο τέλος του αγώνα κουραστήκαμε λίγο και ο ΠΑΟΚ άλλαζε τις πλευρές, είχαμε πρόβλημα με τις σέντρες του ΠΑΟΚ από τα δεξιά. Τις στιγμές που δεν μπορούσαμε να αμυνθούμε είχαμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook