Πάει για τρεις προσθήκες – Ψάχνεται και για δημιουργικό χαφ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μετά την απόκτηση του Σαντιάγκο Μοσκέρα και τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για ακόμα τρεις προσθήκες στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου.

Όπως αποκάλυψε στην συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους χθες (12/01) ο Βάλντας Νταμπράουσκας, ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για ακόμα τρεις προσθήκες μέσα στον Ιανουάριο. «Πάμε για τρεις παίκτες» είπε χαρακτηριστικά, καθώς πέραν της απόκτησης ενός επιθετικού, ο Λιθουανός «φωτογράφησε» ότι ο ΟΦΗ θα ψαχτεί και για ένα κεντρικό, δημιουργικό χαφ.

Όπως είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, από την στιγμή που έφυγε ο Μπουζούκης και ο Ντουρμισάι ο ΟΦΗ θέλει να αποκτήσει φορ και ένα 10άρι. Συνεπώς, ο ΟΦΗ πάει για ακόμα τρεις μεταγραφές, τον γνωστό εδώ και καιρό, επιθετικό, τον δημιουργικό χαφ, αλλά και όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, έναν ακόμα εξτρέμ.

Θυμίζουμε ότι δημοσιεύματα από την Ρουμανία κάνουν λόγο για πρόταση του ΟΦΗ για τον 23χρονο κεντρικό χάφ της Σέπσι, Ίον Τζόρτζε, με τον Ρουμάνο να μην αποκλείεται να είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα για να ενίσχυση στην θέση του κεντρικού χαφ. Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις επαφές, μιλάει με παίκτες και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook