“Ο Μεγιάδο ήταν κυρίαρχος στο Αγρίνιο – Ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα για κάθε παίκτη ξεχωριστά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αλλαγή εικόνας του Μιγκέλ Μεγιάδο στα τελευταία παιχνίδια είναι εμφανής με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να τονίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση του ρόστερ από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Αναφερόμενος στον Αργεντινό χαφ αλλά και στην αμυντική βελτίωση του ΟΦΗ όπου δέχεται ελάχιστες φάσεις αλλά και γκολ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας υπογράμμισε: “Η πίεση μιας ομάδας ξεκινάει πάντα από τους επιθετικούς, όντως στα τελευταία παιχνίδια πήγαμε καλά αμυντικά αλλά πρέπει να έχουμε συνέπεια. Η ομάδα έχει παίκτες που ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον και έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Για μένα ο Μεγιάδο στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν ο κορυφαίος, στο Αγρίνιο κυριάρχησε στην μεσαία γραμμή. Ο Τοράλ πρεσάρει και μαρκάρει συνεχώς, τα μπακ προσφέρουν πίεση ανεβαίνοντας ψηλά, Βούρος, Διαμαντής και Πασαλίδης δείχνουν ότι είναι σε ψηλό επίπεδο και αν περάσουν από τους αμυντικούς τότε εκεί είναι ο Μανδάς και τα σταματάει όλα. Όλη η ομάδα βοηθάει για την βελτίωση της αμυντικής γραμμής. Δείτε τους αντιπάλους μας, με τον Βόλο ήταν ο Ντέλετιτς που πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη και δεν μας δημιούργησε φάση, το ίδιο και ο Καρέλης που για μένα είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος”.

Και συνέχισε: “Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα. Και δουλεύουμε για να τους έχουμε όλους μαζί μας. Ακολουθούμε ξεχωριστό πλάνο για κάθε διαφορετικό παίκτη, ανάλογα με τα στοιχεία που παρακολουθούμε καθημερινά. Μπορεί ο Βούρος, επειδή είναι έτσι η κατάσταση του, να θέλει μια μέρα ρεπό και την επόμενη να επιστρέψει και να βρίσκεται στο 90% έτοιμος. Ο Ντίκο μπορεί να θέλει μια μέρα παραπάνω, για όλους τους παίκτες ακολουθούμε διαφορετικό πλάνο προπόνησης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook