Ανένδοτοι οι Πολωνοί για την παραχώρηση Γκουάλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος των Πολωνών Βόιτσκεκ Περτκιέβιτς με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα τόνισε ότι ο Ισπανός επιθετικός δεν παραχωρείται από την Γιαγκελόνια.

Ανένδοτοι εμφανίζονται οι Πολωνοί για την παραχώρηση του Μαρκ Γκουάλ με τον πρόεδρο της Γιαγκελόνια να κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα TVPSPORT.PL και να εμφανίζεται, μέχρι στιγμής, αμετακίνητος στην πρόθεση του να παραχωρήσει τον Ισπανό επιθετικό.

Φαίνεται πως μέχρι στιγμής το γεγονός ότι η Γιαγκελόνια κινδυνεύει με υποβιβασμό έχει κάνει αμετακίνητους τους Πολωνούς για την παραχώρηση του Μαρκ Γκουάλ και σε αντιδιαστολή με το ότι ο ΟΦΗ (αλλά και η Βιζέλα) έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση για την μεταγραφή του με αγορά. Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule, ο Ισπανός φορ θέλει ν’ αποχωρήσει από την Γιαγκελόνια και να πάρει μεταγραφή με τον ΟΦΗ να έχει καταθέσει μα ιδιαίτερα ψηλή πρόταση προς τους Πολωνούς για να τον φέρει στην Κρήτη.

Ωστόσο μένει να φανεί αν η νέα τοποθέτηση, από πλευράς Γιαγκελόνια, αποτελεί μέρος της τακτικής για να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα ή οι προθέσεις τους είναι οριστικές.

Μιλώντας στο TVPSPORT.PL ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια Βόιτσεκ Περτκιέβιτς δήλωσε πως: “Για να απλοποιήσουμε την κατάσταση αναφορικά με το συμβόλαιο του Μαρκ. Τα συμβόλαια των ξένων παικτών που έπαιζαν στην Ουκρανία είχαν καταγγελθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023. Αυτό επέτρεψε στον Μαρκ να υπογράψει στην Γιαγκελόνια για αυτό το χρονικό διάστημα. Έχω την αίσθηση πως η απόφαση του να λύσει το συμβόλαιο του με τη Ντνίπρο, δείχνει πως δεν σκέφτεται να φύγει από το club. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει όμως προς το παρόν πιστεύω πως είναι απίθανο να φύγει. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον ομάδων για εκείνον που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και ακόμα μεγαλύτερο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μαρκ έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι τον Ιούνιο και θα το τηρήσει”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook