“Ο Γκουάλ πρέπει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, τα δικαιώματα του Ισπανού παρέμειναν μόνο στην Γιαγκελόνια και ο τεχνικός διευθυντής των Πολωνών, με νέες δηλώσεις του, τονίζει πως δεν θα γίνει δεκτή καμία πρόταση ενώ ο ΟΦΗ έχει αυξήσει την πίεση του.

Νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο σήριαλ Γκουάλ με τον τεχνικό διευθυντή της Γιαγκελόνια Λούκας Μασλόφσκι να παραχωρεί δηλώσεις στο tvsport.pl αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού επιθετικού. Όπως διαβάσατε το μεσημέρι, το συμβόλαιο του Γκουάλ με τη Ντνίπρο τερματίστηκε και πλέον τα δικαιώματα του 27χρονου ανήκουν μόνο στη Γιαγκελόνια. Ο Μασλόφσκι στις δηλώσεις του εμφανίζεται ανένδοτος για την παραχώρηση του Μαρκ Γκουάλ ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται ν’ αποτελεί και ένα πόκερ προκειμένου οι Πολωνοί να πάρουν την καλύτερη προσφορά για την παραχώρηση του Ίβηρα ποδοσφαιριστή.

“Είναι δύσκολο για μένα να πω τι σημαίνει για εμάς η λήξη του συμβολαίου του Γκουάλ με την προηγούμενη ομάδα του. Όμως είμαι σίγουρος για ένα πράγμα. Ο Μαρκ έχει συμβόλαιο μαζί μας και πρέπει να το ολοκληρώσει. Επαναλαμβάνω δεν ενδιαφέρομαστε σε προτάσεις για τον Γκουάλ. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό της δικής του κλάσης για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λούκας Μασλόφσκι.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΟΦΗ επιμένουν για την απόκτηση του Μαρκ Γκουάλ με τον σύλλογο να έχει καταθέσει πολύ ψηλή πρόταση στην Γιαγκελόνια, δεδομένου και του παράγοντα πως ο Ισπανός μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο. Παράλληλα με την υπόθεση του Ισπανού φορ, υπάρχει έντονη κινητικότητα και για το εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει οριστικά με τον Μαρκ Γκουάλ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook