Μαρκ Γκουάλ: Έλυσε το συμβόλαιο του με τη Ντνίπρο – Θέλει να φύγει από την Πολωνία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ιστοσελίδα της Ρωσίας, ο Ισπανός φορ έλυσε το συμβόλαιο του με τους Ουκρανούς και μένει πλέον να φανεί αν θα συνεχίσει στην Γιαγκελόνια ή θα πάρει μεταγραφή για τον ΟΦΗ ή την Βιζέλα.

Καθημερινή είναι η ειδησεογραφία στην Πολωνία για το μέλλον του Μαρκ Γκουάλ καθώς ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την Γιαγκελόνια ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του για να τον αποκτήσει με μεταγραφή – και κίνηση για την απόκτηση του έχει κάνει και η Βιζέλα από την Πορτογαλία.

Το Gentikoule ανέλυσε την Δευτέρα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του δεύτερου σκόρερ του πολωνικού πρωταθλήματος με τα πράγματα περιπλέκονται, μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ρωσίας sportarena.com, ο Γκουάλ έλυσε, μετά από κοινή επιθυμία, το συμβόλαιο του με την πρωτοπόρο του Ουκρανικού πρωταθλήματος από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Γιαγκελόνια μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την σημερινή εξέλιξη τα δικαιώματα του Γκουάλ ανήκουν μόνο στους Πολωνούς με τον Ισπανό να έχει δικαίωμα υπογραφής, από σήμερα, σε ομάδα της αρεσκείας του για το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια ο Μαρκ Γκουάλ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Πολωνία θέλοντας να κεφαλοποιήσει την εξαιρετική χρονιά που κάνει και μένει να φανεί αν η Γιαγκελόνια μπορεί να ενδώσει στις πιέσεις του Ισπανού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook