Χαμηλά η μπάλα από τον “Ντάμπρα” και σύνθημα για την συνέχεια με μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το ευρύ 4-0 ο Βάλντας Νταμπράουσκας διατήρησε χαμηλούς τόνους στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Πρώτα από όλα δεν θέλω να διαχωρίσω σε καλό και κακό ένα παιχνίδι. Πραγματικά πιστεύω πως κόντρα στον Βόλο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν κυρίαρχοι και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Σήμερα δεν μπορούμε να τυφλωθούμε γιατί βάλαμε τέσσερα γκολ. Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ήμασταν καλύτεροι μέχρι το γκολ όμως μέχρι το τέλος του ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος.

Δεν ήμασταν καθόλου χαρούμενοι με το πως κύλησε το πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε σωστές μεταφορές της μπάλας και δεν ήμασταν χαρούμενοι με το πως κύλησε το παιχνίδι. Όμως από αυτό που είμαι πολύ χαρούμενος είναι η αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να είμαστε κυριαρχικοί, πετύχαμε τέσσερα γκολ όμως είχαμε καθαρές ευκαιρίες που οι επιθετικοί πρέπει να τελειώνουν. Πραγματικά πιστεύω πως μεγαλώνει η ομάδα μετά την επιστροφή μας στην δράση, γνωρίζαμε και είχαμε το συναίσθημα στις προπονήσεις πως έρχονται και τα γκολ γιατί ήμασταν καλοί και με τον Ατρόμητο και με τον Βόλο. Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και ν’ αποκτήσουμε την σταθερότητα που χρειάζεται.

Θα πρέπει να επαναλάβω τον εαυτό μου όμως στα τελευταία παιχνίδια παίξαμε με πάθος και αυτοπεποίθηση όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Όταν νιώθεις προετοιμασμένος και είσαι καλά, δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο και δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την αξία μας. Καταλαβαίνω πως υπάρχει αρνητικότητα όταν μια ομάδα δεν έχει καλή χρονιά όμως θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο του ΟΦΗ και της Κρήτης δείχνοντας τους πως παίζουμε με πάθος και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook