Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Sdna.gr: “Σούπερ η ομάδα του Ηρακλείου «πάτησε» (4-0) τους απογοητευτικούς Αγρινιώτες μέσα στην έδρα τους και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Super League”.

To10.gr: “Οι Κρητικοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις αναμετρήσεις και το έκαναν εμφατικά μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον αντίπαλό τους. Έτσι το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας ανέβηκε στους 15 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στους 19 και την 8η θέση”.

Sport24.gr: “Ο κυριαρχικός ΟΦΗ πήρε το διπλό στο Αγρίνιο επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο Ντίκο πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 27′, ενώ σκόραρε άλλη μία φορά στο 52′. Τοράλ (73′) και Τσιλιανίδης (90+4′) διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με το εμφατικό 4-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντίκο, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα, οδήγησε τους Κρητικούς στο διπλό, με τον Τοράλ να σκοράρει το τρίτο τέρμα και τον Τσιλιανίδη στο τέλος να βρίσκει και ένα τέταρτο γκολ για την ομάδα του”.

Sport-fm.gr: “Εντυπωσιακό πέρασμα του ΟΦΗ από το Αγρίνιο! Οι Κρητικοί πήγαν κεφάτοι στην Αιτωλοακαρνανία, σκόραραν στο 27′ με ένα από τα γκολ της χρονιάς από τον Ντίκο, ενώ στο δεύτερο μέρος έστησαν… γλέντι, με τον Γάλλο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα (52′) και τους Τοράλ (73′) και Τσιλιανίδη (90’+3′) να ολοκληρώνουν το παζλ, επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook