Ο ΟΦΗ πιέζει την Γιαγκελόνια – Σύμμαχος του ο Γκουάλ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ των Πολωνών με τον ΟΦΗ να έχει καταθέσει εδώ και καιρό επίσημη πρόταση για την απόκτηση 27χρονου και δεύτερου σκόρερ του Πολωνικού πρωταθλήματος.

Η αποκάλυψη των Πολωνών για επίσημη πρόταση του ΟΦΗ προς την Γιαγκελόνια επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του Gentikoule καθώς η ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ντνίπρο της Ουκρανίας.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Βάλντας Νταμπράουσκας που τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές δίνοντας την έγκριση του στην διοίκηση του ΟΦΗ προκειμένου να τον φέρει στο Ηράκλειο. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός που πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά στην Πολωνία καθώς είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 γκολ σε 16 παιχνίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να έρθει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές, ο Γκουάλ έχει ζητήσει από την διοίκηση της Γιαγκελόνια να τον αφήσει να φύγει με την επιθυμία του Ισπανού ν’ αποτελεί έναν “σύμμαχο” για τον ΟΦΗ ώστε να προχωρήσει σε αυτήν την σπουδαία μεταγραφή.

Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση σε Γιαγκελόνια και Ντνίπρο προκειμένου να τον αγοράσει και να τον φέρει άμεσα στο Ηράκλειο ωστόσο δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Αυτήν την περίοδο η Γιαγκελόνια βρίσκεται στην Τουρκία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μάλιστα την Κυριακή αντιμετώπισε ομάδα από την Ρουμανία με τον Μαρκ Γκουάλ να πετύχει το ένα από τα δύο γολ της ομάδας του. Βέβαια η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί με τον τεχνικό διευθυντή της Γιαγκελόνια Λούκαζ Μασλόφσκι να δηλώνει πως “δεν είναι μυστικό πως υπάρχουν προτάσεις για τον Μαρκ Γκουάλ. Φυσικά, οι προτάσεις που έχει ο ίδιος είναι καλύτερες οικονομικά και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό όμως ο Μαρκ έχει συμβόλαιο με εμάς και θα πρέπει να το ολοκληρώσει. Δεν ενδιαφερόμαστε σε προτάσεις για τον Γκουάλ”.

Πέραν του Γκουάλ, που σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει στην κορυφή της λίστας του ακόμα μια περίπτωση επιθετικού που εάν δεν προχωρήσει, άμεσα, του Γκουάλ τότε στον ΟΦΗ σκοπεύουν να προχωρήσουν στο εναλλακτικό σχέδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook