Οριστικό: Στα “ασπρόμαυρα” μέχρι το 2024 ο Σαντιάγκο Μοσκέρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 27χρονος Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τετάρτης.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gentikoule που αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης πως ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με αριστερό εξτρέμ και τελικά αυτός είναι ο 27χρονος Κολομβιανός που αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο Σαντιάγκο Μοσκέρα ήταν εξαρχής η πρώτη επιλογή του ΟΦΗ και του Βάλντας Νταμπράουσκας και τα τελευταία 24ωρα είχαν ενταθεί από την πλευρά της ομάδας οι συζητήσεις προκειμένου να κλείσει άμεσα και να τεθεί στην διάθεση του Λιθουανού τεχνικού. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με τον Κολομβιανό εξτρέμ να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Εξαρχής πρόθεση και του ΟΦΗ αλλά και του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν να πάνε σε παίκτες μόνιμες και όχι προσωρινές επιλογές όπως ο δανεισμός προκειμένου να μην χρειαστεί το καλοκαίρι ν’ αλλάζουν πάλι τα πλάνα σε ότι έχει να κάνει με το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Το σημαντικότερο όλων με τον Σαντιάγκο Μοσκέρα είναι πως είναι πανέτοιμος για να μπει στο γήπεδο και να παίξει σε επίσημο παιχνίδι καθώς συμμετείχε κανονικά μέχρι τώρα στην προετοιμασία της Ντεπορτίβο Κάλι. Τα πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής ολοκληρώθηκαν τον προηγούμενο Οκτώβρη με την τελευταία συμμετοχή του Μοσκέρα, με την πρώην πλέον ομάδα του, να πραγματοποιείται στις 30 Οκτωβρίου κόντρα στην Patriotas.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook