Φουλάρει μεταγραφικά – Κλείνει αριστερό εξτρέμ και πλησιάζει στον εκλεκτό της επίθεσης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της μεταγραφικής του ενίσχυσης και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule έπονται εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αρκετή κινητικότητα επικρατεί εντός του οργανισμού, μέσα στα τελευταία 24ωρα, με σκοπό να κλείσουν άμεσα τόσο η υπόθεση απόκτησης του επιθετικού, όσο και του εξτρέμ. Όπως έγραψε το Gentikoule και την Δευτέρα, όσον αφορά την θέση του επιθετικού ο εκλεκτός του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό και εντείνονται οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του εξετάζοντας παράλληλα και plan b, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει ο κύριος στόχος για την κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφικής κίνησης για το 2023 με την απόκτηση ενός παίκτη που παίζει στις θέσεις των εξτρέμ και είναι αριστεροπόδαρος. Κάτι που απουσιάζει από το ρόστερ του ΟΦΗ αφού δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να παίξει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης ενώ έχει αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό πως στόχος είναι η ενίσχυση στις θέσεις των winger. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και άμεσα, δηλαδή μέχρι και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook