Δεν φτάνει η προσπάθεια, φωνάζει από μακριά για μεταγραφές στην επίθεση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ για 45 λεπτά ήταν κακός, όταν αντέδρασε στο δεύτερο δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ απειλητικός και φωνάζει πως θέλει άμεσα ενίσχυση επιθετικά μένοντας στο 0-0 με τον Βόλο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έδωσε φανέλα βασικού, για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο, στον Χουάν Νέιρα στο σύνηθες 3-5-2 του Λιθουανού: Ο Μανδάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τριάδα των στόπερ αποτελούσαν οι Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης με τους Λάρσον και Μπαλογιάννη στα δύο άκρα. Νέιρα, Ντιουσέ, Μεγιάδο ήταν οι τρεις της μεσαίας γραμμής με τον Τοράλ να παίζει δίπλα στο Ντίκο.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο γήπεδο στο πρώτο τέταρτο κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και μη αφήνοντας τον Βόλο να επιτεθεί επιχείρησε να γίνει απειλητικός από τα πρώτα λεπτά. Ωστόσο το καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ δεν είχε και συνέχεια αφού μετά το 20ο λεπτό έχασε το μυαλό του στο γήπεδο με τον Βόλο να ισορροπεί αλλά να μην απειλεί την εστία του Μανδά παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Οι παίκτες του Νταμπράουσκας από την άλλη δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες παρότι έφταναν σχετικά εύκολα στα όρια της περιοχής του Κλέιμαν με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 45ο λεπτό όταν ο Νέιρα βρήκε τον Ντίκο με καταπληκτική κάθετη πάσα, εκείνος επιχείρησε να περάσει τον Κλέιμαν με την μπάλα να φεύγει κόρνερ όπου στην συνέχεια ο Νέιρα πήρε την κεφαλιά με τον Άλχο να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ παρουσίασε πολύ βελτιωμένη εικόνα, ξεκίνησε να κυκλοφορεί με ψυχραιμία την μπάλα δίχως να επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να την πάρουν στην κατοχή τους που δεν κατάφεραν ούτε το κέντρο να περάσουν. Στο 57′ σκόραρε ο Λάρσον αλλά το var το ακύρωσε, ορθώς, καθώς ο Νέιρα ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο ΟΦΗ πέρασε ένα 25λεπτο ασφυκτικής πίεσης προς την περιοχή του Βόλου δίχως ωστόσο να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί και να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες. Στο 90′ χάνεται μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Περέα να παίρνει την κεφαλιά και τον Κλέιμαν να διώχνει εντυπωσιακά ενώ στην επαναφορά ο Ντουρμισάι δεν πρόλαβε να την διώξει στα δίχτυα της εστίας του Βόλου.

Μπείτε στο LIVE BLOG του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook