Ο φορ του Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει βρει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης και στον ΟΦΗ έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για την μεταγραφή σε αυτήν την θέση.

Με τον ΟΦΗ να είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες της Superleague 1 που δεν έχουν κάνει ακόμα προσθήκη, όπως έχουμε γράψει ξανά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι το απόλυτο αφεντικό στα μεταγραφικά ζητήματα και εκείνος είναι που έχει βάλει το δικό του στίγμα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως ο 45χρονος προπονητής έχει επικεντρώσει την προσοχή του σε συγκεκριμένο προφίλ ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, φορ που τον γνωρίζει ο ίδιος αρκετά καλά με το όνομα του να μην έχει διαρρεύσει καθόλου – όπως και το προφίλ του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου.

Ήδη ο ΟΦΗ, όπως έχουμε γράψει ξανά, πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, φορ-εξτρέμ (2), αμυντικό χαφ και γίνονται παράλληλα συζητήσεις για όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του επιθετικού και όλο το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που αποτελεί προσωπική επιλογή του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook