Δεν σεβάστηκαν ούτε ότι κόντεψε να πεθάνει στο γήπεδο με την φανέλα του Παναθηναϊκού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, οπαδοί των πρασίνων, επιχείρησαν όλοι με φαιδρότητα να επιτεθούν στον Μαρινάκη ξεχνώντας πως παραλίγο να χάσει την ζωή του σε ένα παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας τους.

Ο τραυματισμός του Νίκου Μαρινάκη στο 45ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό που τελικά αποδείχθηκε σοβαρός αφού υπέστη κάκωση στο γόνατο, ξαφνικά ξεσήκωσε ρεπόρτερ Παναθηναϊκού που δεν δίστασαν να του επιτεθούν μέσω κειμένων τους καταλογίζοντας του ότι έκανε… “θέατρο”.

Όσο για το κλίμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και όσα ακολούθησαν με χιλιάδες σχόλια λόγω της ηγετικής του ομιλίας προς τους συμπαίκτες του, από οπαδούς του Παναθηναϊκού – αναδεικνύεται ένα πράγμα: Πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα θυσιάζονται μπροστά στα προσωπικά συμφέροντα που πάντα συνδυάζονται με τα χρωματιστά γυαλιά που πορεύονται όλοι στην καθημερινότητα φτάνοντας στο σημείο να βρίζουν χυδαία και να επιτίθενται φραστικά σε ένα παιδί που παραλίγο να πεθάνει μέσα στο γήπεδο φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Για όσους το ξεχνούν, το Νοέμβριο του 2013 ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη όταν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ο “Μάρι” συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κύργια με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του και να κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή του!

Χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση των γιατρών προκειμένου να επαναφέρουν τον Νίκο Μαρινάκη που έφυγε από το “Κλεάνθης Βικελίδης” υποβασταζόμενος και με ασθενοφόρο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλοι εκείνοι λοιπόν που το βράδυ της Τετάρτης δεν σεβάστηκαν ούτε αυτό το γεγονός πως θα νιώθουν άραγε; Λάθος δεν πρόκειται να νιώσουν τίποτα απολύτως γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook