Σπουδαίος Γκατούζο: Δώρα χιλιάδων ευρώ στους εργαζομένους της Βαλένθια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τζενάρο Γκατούζο προχώρησε σε μία πολύ αξιέπαινη κίνηση λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, κάνοντας δώρα και δίνοντας χρήματα σε υπαλλήλους της Βαλένθια.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έχει παρά μερικούς μήνες στον πάγκο της Βαλένθια όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει σε μία υπέροχη ενέργεια και να δείξει πως έχει δεθεί πολύ με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.

Αυτή ήρθε λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, με ρεπορτάζ από την Ισπανία και την Ιταλία να αναφέρουν πως ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να κάνει δώρα και να δώσει χρήματα σε άτομα που εργάζονται ως υπάλληλοι για τις «νυχτερίδες» είτε στα αποδυτήρια είτε στον αγωνιστικό χώρο.

«Η ζωή μού έχει δώσει πολλά. Μου αρέσει να κάνω δώρα, δεν μου αρέσει να δέχομαι. Για μένα τα Χριστούγεννα είναι μία εκπληκτική γιορτή.

Αγαπώ όλες τις γιορτές αλλά κυρίως τα Χριστούγεννα επειδή πάντα περίμενα τα δώρα του μπαμπά, της μαμάς, όλης της οικογένειας.

Είναι κάτι που μου θυμίζει την παιδική ηλικία μου. Στο σπίτι μου είναι πολύ σημαντικό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “Ρίνγκιο” που ντύθηκε… Άι Βασίλης για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα σε ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για το καλό της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook