Η προπαγάνδα ξεπέρασε και τα όρια της: Αρθρογράφοι του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για “ξεφτίλα και χειρουργείο από τον Γκορτσίλα”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μονταζιέρα της προπαγάνδας, ειδικά όταν πρόκειται για τον αγαπημένο τους και κακομαθημένο Παναθηναϊκό, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο δίχως να υπάρχει καμία ενσυναίσθηση της πραγματικότητας.

Το ίδιο συμβαίνει και για αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό όπου απροκάλυπτα επιχειρούν να κάνουν το άσπρο, μαύρο αλλάζοντας πλήρως όλα όσα είδαν τα μάτια μας και χιλιάδες κόσμος της Κρητικής ομάδας.

Σε αθλητική ιστοσελίδα των Αθηνών διαβάζουμε από τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Τάσο Νικολογιάννη με πηχαίο μάλιστα τίτλο πως “ο Ιωαννίδης τον έσωσε από την ήττα, ανέτοιμος για τον πόλεμο με τον ΟΦΗ και χειρουργείο”.

Μέσα στο άρθρο του ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού γίνεται λόγος για “προκλητικό Γκορτσίλα” που προστάτευσε τον ΟΦΗ από τον χρόνο των καθυστερήσεων. Το γεγονός πως τόσο ο Μαρινάκης στο 45′, όσο και οι Πασαλίδης, Ντιουσέ που επίσης έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έγιναν αναγκαστικές αλλαγές από τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι κάτι που το αφήνουν στην σφαίρα της φαντασίας και δεν γίνεται καμία αναφορά.

Το χειρότερο είναι πως δεν γίνεται κανένα σχόλιο για την αποβολή του Γιοχού και το άγγιγμα που μετατράπηκε σε φάουλ και αποβολή, μόλις στο 8ο λεπτό! Μάλιστα ήταν τέτοια η θέρμη του Γκορτσίλα για να αποβάλει τον Γάλλο στόπερ του ΟΦΗ που δεν περίμενε ούτε το var αλλά αντιθέτως ήταν τόσο σίγουρος που έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα.

Την ίδια ώρα που τεχνηέντως δεν γίνεται καμία αναφορά για το αστείο της υπόθεσης της αποβολής και ενώ στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ πριν από μερικούς μήνες, δεν είχε γίνει ουδεμία αναφορά για την φάση του Λύρατζη με το Ντίκο όπου τότε με το πρόσχημα της αντικειμενικότητας ανέφεραν όλοι πως δεν υπάρχει αποβολή, το βράδυ της Τετάρτης με περίσσια σπουδή αναφέρουν πως ορθώς αποβλήθηκε ο Γάλλος στόπερ.

Εδώ η φάση του Λύρατζη με το Ντίκο που έβγαινε μόνος απέναντι στον Κοτάρσκι όμως εκεί δεν αποβλήθηκε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο έτερος αρθρογράφος του Παναθηναϊκού Λευτέρης Μπακολιάς. Με τίτλο “Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο οι γελοιότητες ΟΦΗ και Γκορτσίλα” αναφέρεται στον κακό ΟΦΗ που ήρθε και έκανε καθυστερήσεις για να μην… στενοχωρήσει τον γλυκούλη Παναθηναϊκό.

Το ότι στο παιχνίδι του προηγούμενου Φλεβάρη που είχε γίνει στο “Γεντί Κουλέ” ο Παναθηναϊκός σε παιχνίδι 11vs11 έπεφτε κάτω ενώ είχε το προβάδισμα με αποτέλεσμα η εξέδρα να φωνάζει “πέστε κάτω οε,οε” – είναι κάτι που σβήνεται από την μνήμη τους.

Η μονταζιέρα της πράσινης προπαγάνδας ασφαλώς και δεν έχει βάλει στο στόχαστρο τον ΟΦΗ, δεν μπορεί να τον βάλει και δεν έχει και τίποτα να του προσάψει. Την ίδια ώρα όμως που προφανώς φωνάζουν για να πάρουν κάτι στο επόμενο παιχνίδι, είναι κάτι που δεν μπορούν να το δεχτούν οι υπόλοιποι. Και κυρίως δεν δέχονται ούτε θέλουν την ήττα ή το 50-50 – αρκεί να είναι υπέρ τους. Που στο παιχνίδι της Λεωφόρου ήταν το 70-30 και αυτό φανηκε ένα λεπτό μετά την αποβολή του Γιοχού που σε ίδια φάση ανάμεσα σε Μπρινιόλι και Τοράλ ο Γκορτσίλας δεν δείχνει ούτε ένα απλό φάουλ.

To ότι μετά από ένα τέτοιο ματς, γεμάτο ένταση, βγαίνει ο κύριος με “κ” κεφαλαίο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και λέει ξεκάθαρα πως “δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία” πως το εκλαμβάνουν όλοι οι αρθρογράφοι και ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που είδαν τον προπονητή της ομάδας τους να τους εκθέτει τόσο απροκάλυπτα;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook