Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: “Μπλόκο από Γκορτσίλα στην Λεωφόρο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ έπαιξε με 10 για 81 λεπτά, ο Παναθηναϊκός βρήκε το απόλυτο μπλόκο από Κρητικούς και Γκορτσίλα, ήταν τραγικός μετά το 0-1 και έσωσε το αήττητο (1-1) στο 98’ σε ματς που διήρκεσε 15 λεπτά λιγότερο από το κανονικό.”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ ήταν παλικάρι στη Λεωφόρο και κρατούσε τη νίκη μέχρι το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 8ο λεπτό, όμως στο 90+8′ ο Ιωαννίδης έδωσε και πάλι τη λύση, διατηρώντας τουλάχιστον το αήττητο για τους «πράσινους».”

Sport24.gr: “Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Ιωαννίδη στο 90+7′ έσωσε την ομάδα του από την πρώτη ήττα, με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ να λήγει 1-1. Ο Λάρσον άνοιξε το σκορ στο 59′ για τους Κρητικούς, που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 11′”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 8′ λόγω αποβολής του Γιόχοθ, αλλά χάρη σε γκολ του Λάρσον στο 58′ προηγήθηκε 0-1 και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 90′ +7′, όταν ο Φώτης Ιωαννίδης διέσωσε το αήττητο του Παναθηναϊκού που έχασε τέσσερις βαθμούς σε μία εβδομάδα.”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 11’, αλλά ο Ιωαννίδης ως από μηχανής Θεός έσωσε τον Παναθηναϊκό από την πρώτη φετινή του ήττα (1-1). O κύριος Γκορτσίλας έδειχνε σε ορισμένες στιγμές να… χάνει τον έλεγχο του ματς. Αρκετά τα σφυρίγματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του ΟΦΗ να φλερτάρουν με την κάρτα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook