ΟΦΗ: Στόχος δύο εξτρέμ και να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει θέσει τις προτεραιότητες για την μεταγραφική του ενίσχυση, η ανάγκη για την απόκτηση ενός επιθετικού αλλά και η κινητικότητα για δύο winger.

Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΟΦΗ να έχουν μπει σε μια ευθεία. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως εκτός της απόκτησης ενός επιθετικού, είναι ειλημμένη η απόφαση για να γίνουν δύο προσθήκες στις θέσεις των winger. Ο ΟΦΗ δεδομένα έχει την μεγαλύτερη ανάγκη στα άκρα της επίθεσης όπου η απουσία ποδοσφαιριστών που να μπορούν να καλύψουν τα πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας αναιρεί τα πλάνα του Λιθουανού τεχνικού αφού δεν μπορεί να παίξει με πλάτος, δεν έχει τα εργαλεία για να ανοίξει άμυνες όπως αυτή του Ατρομήτου.

Όπως στο παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης όπου ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με διπλή άμυνα ζώνης, οι παίκτες του Κόουλμαν συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα να λείπουν οι παίκτες που θα μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για δημιουργία φάσεων και παράλληλα ν’ ανοίξουν την αμυντική διάταξη του αντιπάλου.

Στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο παικτών που θα παίζουν στις θέσεις των εξτρώμ και εντολή του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι να αποκτηθούν παίκτες κάτω των 30 χρονών, εκτός και αν υπάρχει κάποια πολύ καλή περίπτωση, ώστε να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ. Ο Λιθουανός έχει ζητήσει να αποκτηθούν παίκτες μικρότερης ηλικίας σε αντίθεση με το καλοκαίρι που ο ΟΦΗ προχώρησε στην μεταγραφική του ενίσχυση με την απόκτηση ποδοσφαιριστών που ήταν έμπειροι και που η πλειοψηφία τους ήταν άνω των 30 χρονών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook