Η ζωή χωρίς τον Βούρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αρχηγός του ΟΦΗ έχει το απόλυτο μετά από 14 αγωνιστικές και την Τετάρτη θα λείψει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ καλείται να παίξει χωρίς τον Πραξιτέλη Βούρο στην ενδεκάδα του με τον αρχηγό του να μην έχει λείψει από κανένα παιχνίδι έχοντας το απόλυτο μετά από 14 αγωνιστικές.

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ σε χρόνο συμμετοχής μετρώντας 1.291 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα είναι η πρώτη από την οποία θα απουσιάσει κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Και καλείται ο Βάλντας Νταμπράουσκας να βρει τις λύσεις για το πως θα αντικαταστήσει τον Πραξιτέλη Βούρο και αν θα παραμείνει στο 3-5-2 ή θα επιλέξει αλλαγή διάταξης ώστε να πάει στην Λεωφόρο με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πασαλίδη και Διαμαντή. Σε περίπτωση που διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιοχού να εμφανίζεται ξανά σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες και εκείνο με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο όπου ξεκίνησε βασικός για τελευταία φορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook