Η αναγνώριση της προσπάθειας από τον κόσμο, φάνηκε από το χειροκρότημα στο φινάλε

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει, ο ΟΦΗ είχε τον κόσμο δίπλα του μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο, παρότι προσπάθησε, είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής και αρκετές ευκαιρίες για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Η απογοήτευση ήρθε όχι μόνο για την ήττα, αλλά για τον τρόπο όπου εκείνη ήρθε, με τους Περιστεριώτες ουσιαστικά να κερδίζουν με την μοναδική φάση όπου απείλησαν.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, παρότι εκείνη δεν κατάφερε να τους δώσει την χαρά που ήθελαν στο πρώτο της παιχνίδι μετά την διακοπή του Μουντιάλ. Οι φίλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα χειροκρότησαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μετά το τελικό σφύριγμα του Τζήλου.

Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που έδωσαν ό,τι είχαν για να πάρουν τη νίκη, ή έστω την ισοπαλία στο παιχνίδι, με το χειροκρότημα να είναι κάτι που μπορεί να δείξει πολλά. Αρκετές φορές στο πρόσφατο μάλιστα παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες καταστάσεις που δεν έχουν αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο από τον κόσμο, και το γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους παίκτες του μπορεί να κάνει μόνο καλό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook