Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μανδάς
Δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχεται, πέρασε ένα από τα πιο ξεκούραστα απογεύματα της καριέρας του.

Λάρσον
Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε πρωτοβουλίες εν αντιθέσει με το δεύτερο όπου έλειψε το καθαρό μυαλό.

Μαρινάκης
Παρότι έπαιζε με ανάποδο πόδι, έδωσε τα πάντα και δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς και τίποτα. Αμυντικά δεν είχε θέματα, επιθετικά βοήθησε όσο μπορούσε.

Βούρος
Κανένα πρόβλημα με τον Τζαβίδα, εύκολο απόγευμα.

Πασαλίδης
Αλάνθαστος για όσο έπαιξε, θυσιάστηκε από τον Νταμπράουσκας για να αλλάξει την διάταξη του ΟΦΗ.

Διαμαντής
Καταπληκτική εμφάνιση, βρήκε τους χώρους για να διασχίσει όλο το γήπεδο, δεν έκανε το παραμικρό λάθος, πολλές φορές ανέλαβε να κατεβάσει την μπάλα για την ανάπτυξη του ΟΦΗ.

Ντιουσέ
Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Σενεγαλέζος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είναι αρνητικός με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και δίχως βοήθεια στο δημιουργικό κομμάτι.

Μεγιάδο
Περνάει την χειρότερη χρονιά του στον ΟΦΗ και αυτό φάνηκε και κόντρα στον Ατρόμητο. Αργός, με έλλειψη φαντασίας, έχασε πολλές μονομαχίες και ακόμα περισσότερες λάθος μεταβιβάσεις.

Τοράλ
Όσο έβρισκε χώρους, άπλωνε το παιχνίδι του ΟΦΗ ιδανικά. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, περισσότερες στο δεύτερο ημίχρονο δίχως να βρει ανταπόκριση.

Μπιφουμά
Αγωνίστηκε στην κορυφή με ελευθερία κινήσεων και στα άκρα. Στο πρώτο παιχνίδι του ως βασικός απογοήτευση καθώς δεν βοήθησε καθόλου.

Ντίκο
Δεν βοήθησε εκτελεστικά, βρέθηκε αρκετές φορές σε πλεονεκτική θέση αλλά επέλεξε να κάνει το κάτι παραπάνω και γενικά δεν βοήθησε καθόλου μεσοεπιθετικά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Νέιρα
Μπήκε στο παιχνίδι, εγκλωβίστηκε αρκετά από τους παίκτες του Ατρομήτου, για να δώσει φόρα μεσοεπιθετικά αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν διαβασμένοι και δεν του έδωσαν τον παραμικρό χώρο.

Ντουρμισάι, Περέα
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν αν και ο Ντουρμισάι είχε την τελευταία ευκαιρία του αγώνα με το σουτ που επιχείρησε.

Γκερέρο
Δεν βοήθησε καθόλου και δεν έδωσε την επιθετική πνοή που περίμενε ο Νταμπράουσκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook