Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Η ομάδα του Περιστερίου έκανε πρόωρο χριστουγεννιάτικο…ρεβεγιόν μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και με γκολ του Όγκουστ Έρλινγκμαρκ πήρε σπουδαία νίκη (1-0) κόντρα στον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League”.

To10.gr: “Χάρη στο πανέμορφο γκολ του Αούγκουστ Έρλινγκμαρκ στο 43′, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΟΦΗ και να ξεκινήσει με το δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος”

Sport24.gr: “Ο Ατρόμητος πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, καθώς επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 14η αγωνιστική της Super League με τον Έρλινγκμαρκ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 43ο λεπτό”.

Gazzeta.gr: “Μεγάλη νίκη μέσα στο Ηράκλειο για τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν του ΟΦΗ με 1-0 με γκολ του Έρλινγκμαρκ και να μπαίνουν για τα καλά σε τροχιά εξάδας. Οι «κυανόλευκοι» με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 18 βαθμούς και μείωσαν στους 4 την διαφορά τους από τον 6ο Άρη, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους 10 και την 10η θέση”.

Sport-fm.gr: “Τιμώρησε τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος! Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά τους έλειψε η ουσία, με τους Περιστεριώτες να φεύγουν από το «Θ. Βαρδινογιάννης» με σπουδαίο διπλό (0-1) και να μειώνουν την απόσταση από την εξάδα στους τέσσερις βαθμούς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook