Έχασε με ένα σουτ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έπαιζε μονότερμα 95 λεπτά τον Ατρόμητο και έχασε από το μοναδικό σουτ που έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Απόδοση | Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο | Μανώλης Σαρρής

Ο Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα του και με το 3-5-2 που εφάρμοσε σε όλα τα φιλικά της προετοιμασίας. Ο Μανδάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, Βούρος, Διαμαντής και Πασαλίδης η αμυντική τριάδα με τους Λάρσον δεξιά και Μαρινάκη αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ και οι Μπιφουμά, Ντίκο αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος για τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος φανέρωσε τις προθέσεις του με το καλημέρα καθώς δεν αχολήθηκε καθόλου με την δημιουργία αλλά αναλώθηκε σε τριπλή άμυνα ζώνης και τον Τζαβίδα να είναι ο μοναδικός παίκτης που βρισκόταν κάτω από το κέντρο. Ο ΟΦΗ από την άλλη πλευρά πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε με ηρεμία και ψυχραιμία να την κυκλοφορήσει φτάνοντας με μεγάλη ευκολία έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη. Όμως εκεί δεν έβρισκε τις λύσεις, ούτε είχε την φαντασία για να δημιουργήσει φάσεις με τον Ντίκο να απειλεί πρώτος όταν με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρέωσε τον Γιαννιώτη να διώξει σε κόρνερ με εντυπωσιακή επέμβαση. Όσο περνούσε η ώρα, στο πρώτο ημίχρονο, αυξανόταν η πίεση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο να απειλεί με ένα φάουλ που κατέληξε στην αγκαλιά του Μανδά και στο τελευταίο πεντάλεπτο βρήκε γκολ όταν μετά από ένα πλάγιο άουτ η μπάλα κατέληξε στον Έρλινγκμαρκ που με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έγινε ακόμα πιο απειλητικός, περιόρισε τον Ατρόμητο μέσα στην περιοχή του και ξεκίνησε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Ο Γιαννιώτης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Διαμαντή, στην συνέχεια ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Βούρο ωστόσο υποδείχθηκε, ορθώς, οφσάιντ, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί και λίγα λεπτά αργότερα ο Ντιουσέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη. Ο Νταμπράουσκας στο μεταξύ άλλαξε την διάταξη του ΟΦΗ σε 4-3-3 με την είσοδο των Νέιρα, Γκερέρο με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά για να διατηρήσουν το προβάδισμα. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος αμύνονταν μαζικά, δεν τον ενδιέφερε καθόλου να περάσει ούτε το κέντρο παρά μόνο να καταστρέψει το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου έμεινε έως το φινάλε και η ομάδα του Περιστερίου έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο.

Μπείτε στο LIVE BLOG του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook