Επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις με στόχο να δείξει ένα νέο πρόσωπο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις μετά την διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο (17:00 Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) στο «Γεντί Κουλέ» για την 14η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΟΦΗ έδειξε αλλαγμένος στα φιλικά που έδωσε στην διακοπή κόντρα σε Άντερλεχτ, ΑΕΚ και Ιωνικό και μοναδικός στόχος για το σημερινό (22/12) παιχνίδι που θα γίνει στις 17:0 είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο για να ξεκινήσει με το… δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το προτελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ για το 2022 με την ομάδα να θέλει να αποδείξει ότι η δουλειά που έκανε κατά τη διάρκεια της διακοπής έπιασε τόπο. Ο Ατρόμητος προέχεται από την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κωσταντίνος Μπαλογιάννης, όπως και οι Καμάου, Τζου, Μπουζούκης και οι γνωστοί τραυματίες. Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Γιοχού, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Αποστολάκης, Μπιφουμά, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook