Video | Νταμπράουσκας: “Είμαστε σε διαφορετική κατάσταση, ο κόσμος θα δει έναν καλύτερο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στο OFI TV για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έδωσε το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στέλνοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αρχικά είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τον προηγούμενο μήνα δουλέψαμε πολύ, δώσαμε τρία φιλικά, κάναμε πολλές προπονήσεις και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Δεν θα είναι εύκολο, θα έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοση μας αλλά πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε διαφορετική κατάσταση πνευματικά και σωματικά”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Προπονούνται όλοι, φυσικά δεν μπορούν όλοι να αγωνιστούν 90 λεπτά αλλά σταδιακά θα φτάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε να είμαστε.

Τις τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι των σχέσεων στο γήπεδο, στους αυτοματισμούς σε επίθεση και άμυνα και είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα ματς.

Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι που θα έρθουν, να μας στηρίξουν, θα δουν και θα εκτιμήσουν έναν καλύτερο ΟΦΗ σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook