Ρομάνο: “Δυστυχώς δεν κατάφερα να παίξω στον ΟΦΗ – Ο Νέιρα είναι άλλη κλάση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντιέγκο Ρομάνο βρέθηκε στο ΒΑΚ την Τετάρτη όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό, αποθέωσε τον συμπατριώτη του και μίλησε για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο παρότι δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα του.

Ο πρώην αρχηγός του Εργοτέλη που πλέον ακολουθεί το επάγγελμα του μάνατζερ, βρέθηκε ξανά στο αγαπημένο του Ηράκλειο και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Τετάρτη το “Βαρδινογιάννειο” παρακολουθώντας από κοντά το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ιωνικό. Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή ο Ντιέγκο Ρομάνο αποθέωσε τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου αλλά και τον Χουάν Νέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Ρομάνο στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: «Δυστυχώς δεν έπαιξα στον ΟΦΗ. Είχα τον σεβασμό του ΟΦΗ και αυτό είναι πολύ όμορφο. Προχθές που κατέβηκα όλοι μου άνοιξαν τις πόρτες, με χαιρέταγαν, παρότι δεν έχω παίξει σε αυτή την ομάδα. Είναι τρομερό να έχεις σταματήσει και να σου ανοίγουν τις πόρτες έτσι. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ ωραία».

Για το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ιωνικό: «Νομίζω ότι το σκορ ήταν η διαφορά που είδαμε στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ έδειξε από την αρχή ότι ήταν άλλη ταχύτητα, έπαιξε ωραία μπάλα, έδειξε ότι το ήθελε. Σίγουρα ο Ιωνικός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, σε καλή μέρα, μπορεί να μην έχει καλή ομάδα. Ο ΟΦΗ έχει καινούριο προπονητή, καλή ομάδα».

Για το εάν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη του ΟΦΗ: «Μου αρέσει ο Βούρος, ο αρχηγός στην άμυνα. Μου αρέσουν και οι δύο Αργεντινοί. Ο Νέιρα είναι άλλη κλάση, ήρθε να κάνει κάποιες θεραπείες στην Αθήνα και γνωριστήκαμε, δεν είμαστε φίλοι αλλά είναι πολύ καλός».

Για τους Μεγιάδο – Νέιρα: «Το νησί σε τραβάει. Όχι μόνο τον παίκτη, αλλά και την οικογένεια. Όπου νιώσουμε καλά, όπου δούμε ότι η οικογένειά μας είναι καλά, μένουμε. Είναι πολύ δύσκολο να φύγεις από την Κρήτη. Ο Νέιρα ξέρει ότι είναι σημαντικός, είναι καλά στην ομάδα και αυτό τον έχει κάνει καλύτερο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι ήρθαν οι δύο παίκτες μαζί. Είναι σημαντικό για την οικογένειά σου, να βλέπεις ότι είναι καλά, και τότε βλέπεις το ποδόσφαιρο αλλιώς. Έτσι κι εγώ ήμουν τότε με τον Λεάλ, τον Βερόν που έπαιζε στον ΟΦΗ. Και αυτά είναι που μένουν, το ίδιο θέλω να περάσω και στον γιο μου».

Για το ΒΑΚ: «Πραγματικά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Τις εποχές που ήμουν στον Εργοτέλη ο ΟΦΗ δεν ήταν πολύ καλά, είχε μόνο την στήριξη του κόσμου. Όταν ήρθα τώρα στο ΒΑΚ, η οργάνωση ήταν τρομερή, αυτό που αξίζει ο ΟΦΗ, μία μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα θέλουν δουλειά, οργάνωση και θα έρθουν οι στόχοι. Μακάρι να μπορούσαν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα να δώσουν αυτή την βάση στις ακαδημίες γιατί είναι το μέλλον».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook