Ο Νέιρα φορτσάρει για να παίξει βασικός κόντρα στον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπαλογιάννης που είναι άτυχος και δεν παίζει την Πέμπτη και το πρόγραμμα συντήρησης του Αργεντινού που τον προετοιμάζει για τα βασικά πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και σε μια εβδομάδα από σήμερα επιστρέφει στην δράση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο “Γεντί Κουλέ”. Ο ΟΦΗ πάει στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες με δεδομένο πρόβλημα, αυτό του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη που έχει αποφασιστεί από τις αρχές Νοέμβρη να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Ατρόμητο και αυτό είναι μια ατυχία και για τον ΟΦΗ αλλά και για τον 24χρονο μέσο που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα παίξει την άλλη εβδομάδα.

Θεωρείται δεδομένο ότι γνωρίζοντας στον ΟΦΗ για την απουσία του Μπαλογιάννη και σε συνδυασμό με το ειδικό πρόγραμμα που στοχευμένα ακολούθησε ο Αργεντινός, πως στην ομάδα έχουν αποφασίσει να φορτσάρει την προετοιμασία του ώστε να τεθεί στα πλάνα του Νταμπράουσκας για την αρχική ενδεκάδα.

Άλλωστε μπορεί ο τεχνικός του ΟΦΗ στις χθεσινές του δηλώσεις να είπε πως παραμένει πρωταρχικό πλάνο η διάταξη με τέσσερις στην άμυνα ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος επέλεξε το 3-5-2 και στα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα, δείχνει πως στο μυαλό του – τουλάχιστον για το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης, ν’ αποτελεί προτεραιότητα η συγκεκριμένη διάταξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook