Video | Μπαλογιάννης: “Θ’ αλλάξουμε στον δεύτερο γύρο και θα είμαστε έτοιμοι με τον Ατρόμητο”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις στα φιλικά και με τρεις ασίστ κόντρα στον Ιωνικό επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπαλογιάννης:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Νομίζω ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, από εκεί και πέρα αυτό που μας νοιάζει τελευταίο όμως είναι το σκορ. Μας νοιάζει η ομάδα και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Και στα τρία φιλικά υπήρχε βελτίωση, ακόμα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ο κόσμος δεν το είδε, νομίζω ότι βελτιώσαμε αρκετά πράγματα. Πάμε τώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την διακοπή».

Για τη δική του εμφάνιση και την εμπιστοσύνη του Βάλντας Νταμπράουακας: «Είναι θετικό ότι με εμπιστεύεται ο προπονητής και ότι με βάζει σε διαφορετικές θέσεις. Ποδόσφαιρο παίζουμε, εγώ θεωρώ ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες αυτές τις θέσεις και προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή μου γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που με τις ασίστ αυτές βοήθησα την ομάδα να πάρει αυτή την ωραία νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Δείξαμε καλά δείγματα σήμερα, ανεξαρτήτως το σκορ. Όλα αυτά έρχονται μέσα από τη δουλειά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε, στη μίνι προετοιμασία το κάνουμε αυτό, έχουμε ακόμα δρόμο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι».

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για εμάς, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα, και νομίζω ότι θα αλλάξουμε στο δεύτερο γύρο. Τα φιλικά αυτά είναι ένα δείγμα γραφής και από εκεί και πέρα είμαστε αισιόδοξοι για τον δεύτερο γύρο και θα ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες».

Δείτε το βίντεο του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook