Video | Νταμπράουσκας: “Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο τεχνικός του ΟΦΗ βάζει ψηλά τον πήχη, τόνισε πως “στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι” και έστρεψε αμέσως την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας:

Για τα φιλικά και την μίνι προετοιμασία στην διακοπή του Μουντιάλ: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για όλα τα φιλικά που παίξαμε και τις τρεις εβδομάδες που προπονούμαστε. Θέλουμε να μεγαλώνουμε από προπόνηση σε προπόνηση, από παιχνίδι σε παιχνίδι και αν βλέπουμε βελτίωση. Τα παιχνίδια με την Άντερλεχτ, την ΑΕΚ και τον Ιωνικό ήταν διαφορετικά και πραγματικά πιστεύω ότι βλέπουμε σιγά σιγά το στιλ που θέλουμε. Σήμερα ξέραμε ότι θα έχουμε περισσότερο την μπάλα οπότε σκεφτήκαμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και πως να σκοράρουμε, κάτι το οποίο παραμένει ένα πρόβλημα του ΟΦΗ.

Σήμερα πετύχαμε, σκοράραμε πολλά γκολ, κάποια από αυτά ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος χαλάρωσε λίγο. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι. Ένα ακόμα πρόβλημα που έχουμε είναι να κρατήσουμε την ομάδα υγιή και με ενέργεια. Όπως είδατε σήμερα κάναμε πολλές αλλαγές γιατί οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούσαν να παίξουν τόσα λεπτά. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, αρκετά χρόνια προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι όσο συνεχίζεται η σεζόν θα έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες σε μεγαλύτερη ετοιμότητα»

Για το 3-5-2 και αν σκέφτεται να το καθιερώσει: «Όχι απλά σήμερα είχαμε περισσότερους αμυντικούς υγιείς και έτοιμους να αγωνιστούν, παρά επιθετικούς. Με την ΑΕΚ παίξαμε με τον Ντίκο και τον Τοράλ για ένα ημίχρονο. Πρέπει να προσαρμοστούμε γιατί υπάρχουν διάφορα προβλήματα και απουσίες».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν πρώτη φορά υπό τις δικές του οδηγίες: «Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε αυτή τη στιγμή. Γι’αυτό και εστιάζω την προσοχή μου περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε να κάνει με την τακτική, αλλά με τους παίκτες και τον στόχο να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στο παιχνίδι».

Για το τέλος της προετοιμασίας: «Θα είμαι χαρούμενος όταν αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες στα επίσημα παιχνίδια. Σίγουρα είναι μία καλή περίοδος για τον προπονητή όταν δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια, αλλά μας ενδιαφέρει η επόμενη Πέμπτη. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά, υπάρχει μόνο ένας τρόπος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook