Τι ακριβώς ισχύει με ΟΦΗ και Μεντόσα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του 30χρονου Αργεντινού ήρθε στην επικαιρότητα το τελευταίο 24ωρο με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως, προσώρας, έχει μόνο προταθεί στον ΟΦΗ και τίποτα άλλο.

Ο Χαβιέρ Μεντόσα αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του προηγούμενου καλοκαιριού για τον Ιωνικό. Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού, επέλεξε την ομάδα της Νίκαιας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του δίχως ωστόσο να του βγει αυτή η επιλογή. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και πρόσφατα το όνομα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακούστηκε για τον ΟΦΗ ότι έχει δείξει ενδιαφέρον κάτι που μέχρι στιγμής δεν ισχύει.

Όντως ο παίκτης έχει προταθεί στον ΟΦΗ από διάφορους μάνατζερ που κάνουν δουλειές στην Ελλάδα αλλά μέχρι εκεί με την ομάδα να εξετάζει με προσοχή τις επιλογές της αλλά πως θα κάνει πράξη τα μεταγραφικά θέλω του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Μεντόσα έχει προταθεί στον ΟΦΗ που, μέχρι στιγμής, δεν έχει απορρίψει την επιλογή του Αργεντινού αλλά δεν την έχει προχωρήσει παράλληλα έχοντας άλλους παίκτες σε προτεραιότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook