Απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ που περιλαμβάνει και αποχωρήσεις όπως και η στόχευση είναι να γίνουν προσθήκες παικτών που θ’ ανεβάσουν επίπεδο και να έρθουν άμεσα στο Ηράκλειο.

Αρκετές ειδήσεις προέκυψαν το πρωί της Πέμπτης στην συνάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Όπως ήταν φυσιολογικό ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν η δομή και η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Όπως τόνισε ο Μηνάς Λυσάνδρου στην συζήτηση με τους δημοσιογράφους, το θέμα της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή μπαίνει στον “πάγο”, προς το παρόν, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να είναι το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Λιθουανός τεχνικός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και εκείνος που θα δώσει το οκ για προσθήκες ποδοσφαιριστών. Προς το παρόν δεν μπαίνει σε προτεραιότητα η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ενώ στον αντίποδα δεν αποκλείεται να υπάρξει προσθήκη, πέραν της πρόσληψης Σλάβοβ, στο τμήμα σκάουτινγκ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, όπως τόνισε ο κ. Λυσάνδρου η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δίχως να μπει σε λεπτομέρειες (αριθμούς μεταγραφών και θέσεις) τόνισε ότι στόχος είναι να έρθουν παίκτες προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τα πρώτα παιχνίδια του 2023.

Παράλληλα η είδηση που προέκυψε είναι πως πρόκειται να υπάρξουν και αποχωρήσεις καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με ποδοσφαιριστές που ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει καταλήξει πως δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που ο ίδιος θέλει και παρότι η συγκεκριμένη μεταγραφική σεζόν έχει μια δυσκολία – ως προς τις αποχωρήσεις – σκοπός είναι να υπάρξει αποσυμφόρηση του ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook